Descobreix els misteris del Joc dels 125 anys de les Bases fins el 15 de gener

El programa commemoratiu del 125è aniversari de les Bases de Manresa continua aquest dilluns, dia 6 de novembre, amb la posada en marxa d’un joc de ciutat especialment adreçat als joves i al públic familiar: “El Joc dels 125 anys de les Bases”. Els participants hauran de visitar onze punts emblemàtics de la Manresa de les Bases i resoldre un enigma en cadascun d’ells.

Les respostes a les preguntes plantejades faran referència a l’observació de diferents elements de cada un d’aquests espais. Cada enigma encertat donarà 10 punts al participant, mentre que la resolució de l’última pregunta i una ‘selfie’ feta en qualsevol dels onze llocs que conformen el joc en donarà 25.

Les preguntes a les quals es refereix la numeració d’aquest formulari poden localitzar-se en l’explicació dels punts sobre el plànol de la ciutat en el següent enllaç.

Totes les persones que completin el joc i obtinguin la màxima puntuació de 125 punts entrarà en el sorteig d’una tauleta. Se sortejaran dues tauletes i, per tant, hi haurà dues persones premiades. Us animem a participar-hi!

El joc, que serà accessible des d’internet i compatible amb tot tipus de dispositius, estarà obert a la participació fins al 15 de gener -després que s’ha prorrogat el termini que inicialment finalitzava l’11 de desembre- i les persones que responguin correctament totes les preguntes participaran en el sorteig d’una tauleta. Posteriorment, i a banda ja del concurs, el joc quedarà obert com a recurs didàctic per a tots aquells que el vulguin fer.

Si vols jugar, fes clic aquí.