Arrenca el joc de ciutat dels 125 anys de les Bases

El programa commemoratiu del 125è aniversari de les Bases de Manresa continua aquest dilluns, dia 6 de novembre, amb la posada en marxa d’un joc de ciutat especialment adreçat als joves i al públic familiar: “El Joc dels 125 anys de les Bases”. Els participants hauran de visitar onze punts emblemàtics de la Manresa de les Bases i resoldre un enigma en cadascun d’ells.

Les respostes a les preguntes plantejades faran referència a l’observació de diferents elements de cada un d’aquests espais. Cada enigma encertat donarà 10 punts al participant, mentre que la resolució de l’última pregunta i una ‘selfie’ feta en qualsevol dels onze llocs que conformen el joc en donarà 25.

Les preguntes a les quals es refereix la numeració d’aquest formulari poden localitzar-se en l’explicació dels punts del sobre el plànol de la ciutat en el següent enllaç.

Totes les persones que completin el joc i obtinguin la màxima puntuació de 125 punts entrarà en el sorteig d’una tauleta. Se sortejaran dues tauletes i, per tant, hi haurà dues persones premiades. Us animem a participar-hi!

El joc, que serà accessible des d’internet i compatible amb tot tipus de dispositius, estarà obert a la participació fins a l’11 de desembre i les persones que responguin correctament totes les preguntes participaran en el sorteig d’una tauleta. Posteriorment, i a banda ja del concurs, el joc quedarà obert com a recurs didàctic per a tots aquells que el vulguin fer.

Si vols jugar, fes clic aquí.